Party Sampler Pack of legal herbal buds, herbal mood enhancement and bud from.

недеља, 17. јул 2011.

Marihuana ih kakve sreće! :))


U jazbini Malog Zelenog Zmaja najviše će se govoriti o marihuani, biće opisane razne mogućnosti konzumiranja i gajenja marihuane.
 Mislim da svako već zna po nešto o ovoj čarobnoj biljci.Obožavam je! Volim da vidim tanke linije dima iz jointa dok me osecaj radi. :))) Neki je ne svrstavaju u grupu psihoaktivnih supstanci. Tetrahidrokanabinol poznat kao THC ili dronabinol glavni je sastojak zbog kojeg se marihuana konzumira. Postoji mogućnost da se THC uz pomoć etanola izdvoji iz biljke i na taj način pročisti, konzumira se pušenjem na lulu ili premazivanjem cigarete ovom magičnom smolom.Postoje i recepti za pripremanje poslastica sa marihuanom. Lično bolji užitak mi pruža izdvojeni THC u luli nego konzumiranje cele biljke. A i zdravije je :))). U poslednje vreme marihuana (vutra) se uveliko koristi i u farmaceutskoj industriji, pa se govori čak i o korišćenju za lečenje raka i AIDS-a. Poboljšava apetit i normalizuje očni pritisak.
 Da su druidi znali nešto više o vutri stavili bi je na pijadestal umesto bele imele koju su koristili za čarobne napitke.

Нема коментара:

Постави коментар